Το καλάθι του Μήνα!

Η νέα μας στήλη ξεκινά με τρία εξαιρετικά προϊόντα από διαφορετικές εταιρείες, τα οποία έχω δοκιμάσει και προτείνω ανεπιφύλακτα να εντάξετε στη διατροφή σας!

* Το chutney με gogi berry της Gogi Spirit με μήλο και κουρκουμά που συνοδεύει εξαιρετικά τα τυριά ή τα ψητά σας.
Το πάντρεμα του goji berry με τα λαχανικά είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένο για να δώσει μια άλλη διάσταση στην καθημερινή κουζίνα και να το λατρέψουν και οι πιο απαιτητικοί ουρανίσκοι. Είναι ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί είτε σαν άλειμμα – είτε σαν dip, πάνω στα κράκερ σας ή για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τυριά.

* Το dark choco pistachio από το Lenas Gourmet είναι ένα προϊόν χωρίς φοινικέλαιο, λακτόζη, γλουτένη, ιδανικό για vegan διατροφή. Χρησιμοποιείται ως άλειμμα, γέμιση, επικάλυψη, topping σε παγωτό ή επίστρωση τούρτας.
Δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε!

* Πετιμέζι με σοκολάτα από το χημείο Καραγγελή. Το σιρόπι αυτό, χάρη στην άθερμη επεξεργασία του, διατηρεί στο μέγιστο τη θρεπτική αξία και το άρωμα του σταφυλιού.
Είναι συμπυκνωμένος μούστος από 90% βιολογικό άθερμο πετιμέζι και 10% βιολογικό κακάο.
Είναι μια φυσική πηγή φυτικών ινών και είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και ρεσβερατρόλη, το γνωστό ελιξίριο της νεότητας.
Παράγεται «εν ψυχρώ», διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τα αρώματα του σταφυλιού.
Δοκιμάστε το στη ζαχαροπλαστική ως υγιεινή γλυκαντική ουσία ή προσθέστε το στη σαλάτα σας!