Το καλάθι του Μάρτη!

Μπήκε ο Μάρτης κι η Σαρακοστή και το καλάθι του Μήνα μας έχει τρία προϊόντα που μπορείτε να εντάξετε στη διατροφή σας, ακόμη κι αν κάνετε νηστεία.

  • Το chutney της Goji Spirit με πορτοκάλι, παντζάρι και chili και φυσικά 45% βιολογικού goji berry δικής τους παραγωγής, δροσερό και ταυτόχρονα πικάντικο! Απογείωση της γεύσης και πλούσιο σε βιταμίνες.
    Τα chutney είναι ένας υπέροχος συνδυασμός φρούτων και λαχανικών που μπορούν να συνοδεύσουν υπέροχα τα ψητά σας και να δώσουν ιδιαίτερη γεύση, να προστεθούν μέσα σε σούπες και να τις απογειώσουν ή να συμπληρώσετε τις σάλτσες σας δίνοντας ξεχωριστή γεύση
  • Οι απολαυστικές μπουκιές σοκολάτας που θα συνοδεύσουν το γάλα, το γιαούρτι, τα δημητριακά σας ή ακόμη και με το κουτάλι απ΄το σακουλάκι, δεν είναι άλλες από αυτές που βρήκα στο Olicatessen στη Θεσσαλονίκη, φτιαγμένες από μια βέρα Θεσσαλονικιά, τη Μίνα Αποστολίδη!
    Κατέκτησε το Βέλγιο με τις σοκολάτες της Minas Handmade Chocolates και βέβαια τις καρδιές όλων μας!
  • Tο Soligea Premium είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χαμηλό σε οξύτητα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικές ουσίες. Παράγεται από τις ποικιλίες “μανάκι” και “κορωνέικη”, που καλλιεργούνται με φυσικές μεθόδους στην Σολυγεία Κορινθίας.
    Η πολυετή οικογενειακή παράδοση που διαθέτει η οικογένεια Markellos Olive σε όλα τα στάδια παραγωγής και η μέθοδος της ψυχρής έκθλιψης που ακολουθείται στο ελαιοτριβείο τους, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα του.
    Απολαύστε τη μέτρια πικάντικη γεύση του και το φρουτώδες άρωμά του και ζήστε μια μοναδική εμπειρία σε κάθε σας γεύμα.