Ραβιόλια με γέμιση πέστροφας και σολωμού με βότκα και μπρικ

Εδώ και 50 χρόνια στο Καστόρι Λακωνίας εκτρέφονται σολομοί και πέστροφες από την οικογένεια Γεροντίδη.

Ανάμεσα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων τους, είναι το γεγονός πως τα ψάρια τους αναπτύσσονται στα πεντακάθαρα πηγαία νερά του Αγίου Μάμμα Ταϋγέτου, τα οποία αναβλύζουν μέσα από την μονάδα Γεροντίδης G-FISH με αποτέλεσμα τα ψάρια τους να μεγαλώνουν σε ένα τέλειο περιβάλλον απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα!!!

Χρησιμοπούν βιολογικές τροφές υψηλής διατροφικής αξία.
Καπνίζουν τα ψάρια σε χτιστούς φούρνους με την παραδοσιακή μέθοδο καπνίσματος και μόνο με ξύλο οξιάς, χωρίς πρόσθετα ή χημικά, δημιουργώντας προϊόντα με πλούσιο άρωμα και γεμάτη γεύση που λιώνει στο στόμα.

Το νέο προϊόν που ο Giannis Gerontidis παρουσιάζει στην αγορά είναι τα φρέσκα ραβιόλια με γέμιση πέστροφα και σολομό.

Τα βρήκα σήμερα στο περίπτερο του στην Εκθεση Εξποτροφ – Expotrof Exhibition και επιστρέφοντας ετοίμασα ένα πιάτο που μου άρεσε πολύ και το μοιράζομαι μαζί σας…

Αφού τα έβρασα μόλις δυο λεπτά, έβαλα σε πλατιά κατσαρόλα λίγη κρέμα γάλακτος, πρόσθεσα βότκα και αφού εξατμίστηκε πρόσθεσα τα ραβιόλια ανακατεύοντας προσεκτικά μη διαλυθούν.
Πρόσθεσα λίγη παρμεζάνα και αφού σερβίρισα στα πιάτα, πρόσθεσα λίγο σχοινόπρασο (εναλλακτικά μπορείτε και άνιθο), φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μπρικ.

Το απολαύσαμε πραγματικά!