Η διατροφολόγος μας

Ήρθε η ώρα να γνωριστούμε λίγο καλύτερα!
▶️Όπως ήδη ξέρετε το όνομα μου είναι Τσαγκατάκη Τσιρίγγα Μελίνα, έχω σπουδάσει διαιτολόγος-διατροφολόγος στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, έχω μεταπτυχιακό στην Κλινική διατροφή και η διπλωματική μου είχε ως θέμα την Κοιλιοκάκη.
▶️Από όταν τελείωσα την σχολή μέχρι και σήμερα, παρακολουθώ διαιτώμενους ιδιωτικά και ασθενείς σε συνεργασία με γιατρούς (καρδιολόγους, παθολόγους, ορθοπαιδικούς κ.τ.λ.).
▶️Επιπλέον, συνεργάζομαι εδώ και δύο χρόνια με το catering Different and Different του σεφ Χριστοφόρου Πέσκια (Christoforos Peskias) όπου και κάνω διατροφική ανάλυση των συνταγών.
▶️Τον τελευταίο 1 χρόνο εργάζομαι ως διαιτολόγος και στην εταιρεία Hr psychology today (Hr.Psychology-Today) όπου παρακολουθώ τους εργαζόμενους μεγάλων ελληνικών και ξένων εταιρειών.

▶️ Αρθογραφώ για το αγαπημένο foodblog Aisthiseon Gefseis!

▶️Τέλος, συνεργάζομαι και με το ιδιωτικό ιατρικό κέντρο Γενική Απεικονιστική στους Αμπελόκηπους όπου και στέγαζω το γραφείο μου.
▶️Πέραν αυτών, έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με γυμναστήρια, ιατρικά κέντρα, ιδιώτες γιατρούς και έχω συμμετάσχει σε διατροφικά ευρωπαϊκά προγράμματα.
🔷Μπορεί η αγάπη μου να είναι η κλινική διατροφή, αλλά σαν διαιτολόγος προσπαθώ κάθε διαιτώμενος που συναντώ, φεύγοντας από τις συνεδρίες
🤸να έχει αγαπήσει λίγο παραπάνω το σώμα του
🍄να έχει κατανοήσει τους βασικούς κανόνες της ισορροπημένης διατροφής
🥗και να τρέφεται έστω και 1% καλύτερα σε σχέση με το πώς τρεφόταν χτες.
❌Γιατί η δουλειά μας δεν είναι μόνο να αδυνατίζουμε.
✅Η δουλειά μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους να αποκτήσουν μια υγιή σχέση με το φαγητό, αλλά και ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του καθενός, είτε είναι διαβητικός, είτε vegan, είτε έγκυος κ.α., και τέλος να τους καθοδηγήσουμε ως προς την επίτευξη των διατροφικών τους στόχων τους.
Mελίνα Τσαγκατάκη Τσιρίγγα
Διαιτολόγος Διατροφολόγος
Χαροκόπειο Πανεπιστημίο Αθηνών
Εξωτερική συνεργάτης Γενικής Απεικονιστικής
Για ραντεβού: 210 6996930