Dry & Raw – Η μύηση στην κρεοφαγία στο κελάρι του Drakoulis Meat Open Project

Πριν από λίγους μήνες και μετά από αίτημα των πελατών του avant-garde κρεοπωλείου, που ζητούσαν να μυηθούν σε προελεύσεις, κοπές και διαβαθμίσεις dry-aging, δημιουργείται το κελάρι με το όνομα “Dry & Raw”.. ένα prive ατμοσφαιρικό εστιατόριο στο υπόγειο του κορυφαίου χασάπικου!
Κυριαρχούν το ξύλο, το δέρμα και η δυνατή ηλεκτρονική μουσική. Εντυπωσιακή η είσοδος που σε προδιαθέτει για night club με μπιτάτη μουσική. Το πάθος του ιδιοκτήτη για κάτι το διαφορετικό, είναι εμφανές…
Με σεφ το Μιχάλη Μερζένη ο οποίος ξέρει να σε κατευθύνει και να σου προτείνει ποικιλίες κρέατος αναλόγως τι προτιμάς, με επιλογή κατευθείαν από τα ψυγεία τους χωρίς έξτρα χρέωση, νιώθεις σίγουρος γιατί όσο γνώστης κι αν είσαι, θα χαθείς ανάμεσα στις λαχταριστές ράτσες που βλέπεις στις βιτρίνες των ψυγείων. Αφήνω την πρωτοβουλία στον ίδιο και το αποτέλεσμα με δικαιώνει!!
Το menu του εστιατορίου είναι μια ωδή στην κρεοφαγία!

Η συνέχεια με εξαιρετικές μακαρονάδες με κιμά πάλι από διαφορετικές ράτσες με κορυφαία αυτή που φέρει το όνομα του εστιατορίου (Dry & Raw) με τρία είδη κρέατος. Ο κιμάς κομμένος στο χέρι με μαχαίρια είναι πραγματικά απολαυστικός!
Σπιτικά burgers με συνοδευτικά της επιλογής σας (cheddar, truffle, back bacon, blue cheese) με το μπιφτέκι να απογειώνει τη γεύση ασχέτως ράτσας που θα επιλέξετε!
Και η κορύφωση έρχεται με το κρέας όπου επιλέγετε φάρμες, προελεύσεις και ράτσες. Φτάνουν στο τραπέζι σας ψημένα μοναδικά και συνοδεύονται από μια σειρά από side-dishes, όπως πουρές πατάτας με τυρί, τρούφα και αυγό και κρέμα σπανάκι με μανιτάρια και καραμελωμένα κρεμμύδια.
Η λίστα κρασιών εντυπωσιακή και για όλα τα βαλάντια, ενώ ο σομελιέ Παναγιώτης Μπαρμπίτσας, γνωστός από το χώρο της εστιατοριακής σκηνής, μπορεί να σας καθοδηγήσει στο τι να επιλέξετε!
Κόστος €50-90 κατ’άτομο (είναι μεγάλο το εύρος αναλόγως τι θα παραγγείλετε).
Ανοιχτό καθημερινά μεσημέρι – βράδυ (εκτός Δευτέρας).
Λ. Βασ. Παύλου 103
Βούλα
Τηλ. 210 8955655