Σύγχρονη κουζίνα

Η Χίος με τον Πειραιά, δε συνδέεται πλέον μόνο ακτοπλοϊκώς… ήρθε το Yaboo στο λιμάνι να ταράξει τα νερά

Έλα στου Γιαμπού», «Πάμε στου Γιαμπού». Έτσι έλεγαν οι ντόπιοι του χωριού Πισπιλούντα της Χίου, το σημείο συνάντησής τους!

Ο επιχειρηματίας Κώστας Λαγός, κράτησε τη λέξη “Γιαμπού” και δημιούργησε το ομώνυμο στέκι “Yaboo” στο λιμάνι του Πειραιά με επιμέλεια της chef Γεωργιάννας Χιλιαδάκη.

Δείτε εδώ την παρουσίασή μου στη flag in life.