Με αφορμή το νέο εγχείρημα της στον Πειραιά – που ακούει στο όνομα Yaboo – η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη μιλά για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα
Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη με την επιμέλειά της στο Yaboo στον Πειραιά, με τις γευστικές προτάσεις της, μας δείχνει τον δρόμο για το τι σημαίνει επικαιροποίηση και εκσυγχρονισμός της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, ώστε να είναι συμβατή με τις γευστικές συνήθειες του 21ου αιώνα.
Στο τιμόνι της κουζίνας ως Head Chef, ο Αγγελος Κοτσύρης.
Δείτε εδώ στην παρουσίασή μου στη flag in life, πως προσεγγίζει η ίδια η chef – μέσα από ερωτήσεις που τις κάναμε – την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και πως την εξευγενίζει!