Τρίπτυχο από το τυροκομείο Ζωζεφίνος στη Σύρο
Όλοι γνωρίζουμε το μοναδικό τυρί “Σαν Μιχάλη” και έχουμε συνδυάσει τη Σύρο μ’αυτό.
Πρόσφατα όμως δοκίμασα ένα νέο τυρί που παράγεται στο τυροκομείο “Ζωζεφίνος” και έχει το όνομα “Τρίπτυχο” από το συνδυασμό των τριών ειδών γάλακτος που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του:
αγελαδινό, πρόβειο και κατσικίσιο.
Κίτρινο τυρί με γεμάτη γεύση που με εντυπωσίασε.
Το τυροκομείο “Ζωζεφίνος” λειτουργεί στην Άνω Μάννα Σύρου από το 2013.
Σύντομα πιστεύω θα μπορούμε να το προμηθευτούμε και από καταστήματα στην Αθήνα.