Guest of the month

Η chef Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου, επιστρέφει την πατρίδα της το Αίγιο και μας δίνει μια συνέντευξη ψυχής

Την chef Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου την γνώρισα στην Κρήτη το 2020, όταν ήταν chef στο Pelagos Seaside στην Ιεράπετρα.
Διέκρινα το ταλέντο της και ότι η μαγειρική της είναι μια κατάθεση ψυχής.
Όταν έμαθα ότι ανοίγει το δικό της εστιατόριο στη γενέτειρά της το Αίγιο, έσπευσα να δοκιμάσω πιάτα της και μίλησα μαζί της θέλοντας να μάθω τόσο για το νέο εγχείρημα αλλά και την όλη πορεία της στο χώρο της γαστρονομίας.

Εδώ θα βρείτε όσα μοιράστηκε μαζί μου σε μια συνέντευξη για την Flag in Life.