Αθήνα κέντροΠολυπολιτισμική κουζίνα

Proveleggios – Η επόμενη μέρα με chef τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη

Τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη τον πρωτογνώρισα στα πρώτα του βήματα, στο ορεινό χωριό της Σύρου, το Σαν Μιχάλη και από τότε διέκρινα τις ικανότητές του στη μαγειρική.

Στην πορεία του στην Αθήνα, έχω γευματίσει σε όλα τα εστιατόρια που ηγείτο της κουζίνας.

Εδώ και λίγο καιρό ηγείται και της κουζίνας του Proveleggios. Δοκίμασα τα πιάτα του και μοιράζομαι τις εντυπώσεις μου μαζί σας, στην παρουσίασή μου σ’αυτό το link στη flag in life.