Ο Δημήτρης Μαλανδρένης στο Matzenta Kuzina del Sol ρίχνει τις γέφυρες ανάμεσα στην κουζίνα του Μεξικό και αυτή της Κρήτης
Ποιος να μου το έλεγε ότι το ταξίδι μου στα Χανιά – λίγους μήνες πριν – θα ήταν μια αποκάλυψη;
Ο Δημήτρης Μαλανδρένης δημιουργεί μια γαστρονομική γέφυρα μεταξύ δύο φαινομενικά ανόμοιων γαστρονομικά κόσμων. Αυτόν του Μεξικό με αυτόν της Κρήτης, και μας δίχνει ότι έχουν πολλά κοινά!
Τόσο στο κλίμα όσο και στους καρπούς… στα μυρωδικά και στον τρόπο μαγειρέματός τους.
Στο Matzenta Kuzina del Sol αναπτύσσει το επαναστατικό “From Oaxaca to Crete” concept! Μια ταξιδιάρικη γαστρονομική εμπειρία που παρουσιάζει την αρμονική συγχώνευση των γεύσεων Oaxacan και της Κρήτης.
Δείτε εδώ την παρουσίασή μου στη flag in life, και με πρώτη ευκαιρία που θα βρεθείτε στα Χανιά, δοκιμάστε αυτό το ιδιαίτερο και πολύ νόστιμο concept.