Σπαράγγια κι ακτινίδια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νεάπολης Αγρινίου μαγειρεμένα από τη chef Έλλη Τζάτζαλου στο Ox
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου, στο εστιατόριο Οx Athens στην καρδιά
της Αθήνας, εκδήλωση Τύπου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “EU F&V CONSUMPTION – Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης Φρούτων και Λαχανικών στην Εσωτερική Αγορά της ΕΕ”.
Οι καλεσμένοι, κυρίως δημοσιογράφοι, influencers και επαγγελματίες στον τομέα των τροφίμων και
της εστίασης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πιάτα με βάση τα ευρωπαϊκά σπαράγγια και τα
ακτινίδια, αλλά και να μάθουν περισσότερα για την προέλευση, τη διατροφική αξία, την καλλιέργεια
και την παραγωγή τους από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νεάπολης Αγρινίου και την κοινότητα του
European Asparagus Kiwi.
H chef του Ox Athens, Ελλη Τζάτζαλου μας μαγείρεψε με ακτινίδια και σπαράγγια παραγωγής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νεάπολης Αγρινίου και μας παρουσίασε ένα μενού που περιελάμβανε σαλάτα με ξεροτήγανο, τοματίνια, ξύγαλο και ακτινίδιο Αγρινίου, μοσχαρίσια φιλετίνια με σπαράγγια Αγρινίου και για επιδόρπιο ένα εκμέκ με σιροπιασμένο τσουρέκι και crumble φιστίκι.
Τα πιάτα συνόδευσαν κρασιά από τα οινοποιεία Τσικρικώνη, Αργατία και οικογένειας Ασλάνη.
Δείτε εδώ το δελτίο τύπου από την εκδήλωση: Asparagus_DT