ΔωδεκάνησαΕλληνική ΚουζίναΤαξίδιαΤουρισμός

Μαγειροτεχνείο Παράγκα – Παραδοσιακές Ροδίτικες συνταγές από τον Γιάννη Ευθυμίου

Στ’ Απόλλωνα της Ρόδου, ένα ορεινό χωριό έξω από την πόλη της Ρόδου, ένας μάγειρας με αγάπη για τις συνταγές του τόπου του, και παλεύει να διασώσει την Ροδίτικη Γαστρονομία.
Ο Γιάννης Ευθυμίου στην Παράγκα δημιουργεί ένα μενού “0 χιλιομετρικής κουζίνας” όπως το αποκαλεί.

Δείτε εδώ την παρουσίασή μου στην Flag in life.