Προϊόντα με goji berry απ’την Goji Spirit – Εντάξτε τα στην καθημερινότητά σας!

Κι αφού γνωρίσαμε σε προηγούμενο άρθρο την εταιρεία Goji Spirit και το όραμα των ανθρώπων της, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε ένα ένα τα προϊόντα της εταιρείας και να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας!

Αρχικά έχουμε δύο εύγευστα και μοναδικά αλείμματα goji berry με αγαύη που μπορούν να συνοδεύσουν το πρωινό μας ή τις γλυκές δημιουργίες για τους αγαπημένους μας. Περιέχουν βιταμίνες και αμινοξέα, ιδανικά για να ξεκινήσει δυναμικά μια απαιτητική ημέρα, για να γίνει ένα τονωτικό διάλειμμα ή μια γλυκιά κατακλείδα σε ένα απολαυστικό γεύμα. Είναι ιδανικά για άτομα που επιλέγουν διατροφή με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Goji Berry – Μήλο – Κανέλα και αγαύη
Goji Berry – Πορτοκάλι – Βασιλικός και αγαύη

Τα chutney είναι ένας υπέροχος συνδυασμός φρούτων και λαχανικών που μπορούν να συνοδεύσουν υπέροχα τα ψητά σας και να τους δώσουν ιδιαίτερη γεύση… μπορούν να προστεθούν μέσα σε σούπες και να απογειώσουν τη γεύση τους ή να προστεθούν στις σάλτσες μας, δίνοντας τους ξεχωριστή γεύση.
Είναι ιδανικά για να χρησιμοποιηθούν είτε σαν άλειμμα – είτε σαν dip, πάνω στα κράκερ μας ή για να συνοδεύσουμε τα αγαπημένα μας τυριά. Τα υλικά που αποτελούν τη σύσταση των chutneys είναι όλα βιολογικά πιστοποιημένα.
Goji berry – Μήλο και κουρκουμάς
Goji berry – Πορτοκάλι – Παντζάρι και τσίλι

Ένα μοναδικό dressing ξυδιού που συνδυάζει το goji berry, το τσάι του βουνού και τον αστεροειδή γλυκάνισο. Πλούσιο και ιδιαίτερο ξαφνιάζει ευχάριστα τον ουρανίσκο και αρωματίζει τις σαλάτες μας, τα ψάρια μας το λευκό κρέας και τα βραστά λαχανικά.
Διατροφικά αποτελεί ένα εξαιρετικό μείγμα για λιποδιάλυση και απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών από τον οργανισμό.

Οι φυσικοί χυμοί με goji berry θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, γεμίζουν ενέργεια τον οργανισμό και συμβάλλουν στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, περιέχουν μόνο τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων.
Δίνουν άμεση ενέργεια και τόνωση, βοηθώντας τον οργανισμό να ανταπεξέλθει στις ημερήσιες ανάγκες και στις καθημερινές μας δραστηριότητες.
Σε δύο μοναδικές γεύσεις:
Goji berry – Μήλο (100% φυσικός χυμός – 50% goji berry – 50% μήλο)
Goji berry – Πορτοκάλι (100% φυσικός χυμός – 50% goji berry – 50% πορτοκάλι)

Βιολογική σάλτσα Goji berry – Τομάτα – Ρίγανη
Μια υπέροχη γευστική σάλτσα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ζυμαρικά, στα κοκκινιστά, στο ψητό κρέας ή στην πίτσα. Παράλληλα ενισχύεται διατροφικά το γεύμα με τις ιδιότητες του goji και της τομάτας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται, είναι βιολογικά πιστοποιημένα.

Τουρσί – από καρπό βιολογικής καλλιέργειας
Σερβίρεται ως συμπλήρωμα στις σαλάτες, στις ποικιλίες του ούζου και του κρασιού, σε πλατώ τυριών ή αλλαντικών, σε μπρουσκετάκια ή πάνω σε ντάκο με ντομάτα και τυρί.
Προσθέστε λίγο, ακόμη και στις φακές και κάντε τη γεύση τους να απογειωθεί!

Φρέσκα νωπά ελληνικά goji berries
Διατίθενται σε συσκευασία των 100γρ. (καθ. βάρος) από τέλη Ιουνίου έως Οκτώβριο.
Συνιστώμενη ποσότητα κατανάλωσης θεωρούνται τα 20-30 γραμμάρια την ημέρα.

Πατώντας εδώ, θα μεταφερθείτε στο site της εταιρείας και θα βρείτε προτάσεις για εύκολες και υγιεινές συνταγές με τα προϊόντα τους, πάντα σε συνεργασία με έμπειρους διατροφολόγους και chef.

Τα προϊόντα της Goji Spirit θα τα βρείτε στα super markets Θανόπουλος στα βόρεια, στο Βιολογικό χωριό και στο Biodiet (φυσικό κατάστημα και e-shop)