Μπύρα Mikonu

Τέσσερα νέα παιδιά – Άγγελος, Αλιόσα, Πάνος, Γιόρνικ – υλοποίησαν την ιδέα τους στο νησί των ανέμων και λίγο πριν το Πάσχα του 2017, παρουσίασαν στο κοινό την μπύρα “Mikonu”, την οποία δεν είχαν καν εμφιαλώσει ακόμη.
Τα παιδιά παράγουν τη #Mikonu σε ένα υπόγειο του Εμπορικού Κέντρου “Delos” στην Αργύραινα της Μυκόνου. Έχουν γνώσεις και μεγάλο πάθος γι’αυτό που κάνουν και πειραματίζονται συνέχεια.
Είναι μια ιδιαίτερη προσπάθεια με ένα ποιοτικό προϊόν που απευθύνεται σ’όσους θέλουν να απολαύσουν μια ξεχωριστή μπύρα.
Έχουν ήδη 5 μπύρες στην αγορά και δεν έχετε παρά να τις δοκιμάσετε. Σίγουρα κάποια θα ταιριάξει στα γούστα σας και θα σας ανοίξει νέους δρόμους στα όσα ξέρατε μέχρι τώρα για τη μπύρα.
Είχα την τύχη τον Οκτώβρη του 2018 να γευτώ μια μπύρα της Mykonos Brewing Company που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και ενθουσιάστηκα, παρόλο που είμαι πολύ συντηρητική όσον αφορά τη γεύση της μπύρας. Αλλά αυτή ήταν μια ξεχωριστή δροσερή σε γεύση μπύρα που πλημμύριζε το στόμα μ’αρώματα και δεν άφηνε περιθώριο αμφισβήτησης. Ήταν μπύρα με αγγούρι και πιπεριές jalapenos!!! Εύχομαι σύντομα να εμφιαλωθεί και να κυκλοφορήσει στο εμπόριο. Τη λάτρεψα!