Οι χειροποίητες πίτες της Marie Antoinette μας κατέκτησαν!

Μετά από 36 χρόνια στον τραπεζικό τομέα, δημιουργεί χειροποίητες πίτες σ’ένα όμορφο χώρο στο Ψυχικό με το όνομα “Marie Antoinette“. Το φύλλο χειροποίιητo, υλικά άριστης ποιότητος, συνταγές από τη μητέρα της Αντουανέτα με καταγωγή από Ήπειρο και η κα. Μαρία Ανδρονικίδου γεννημένη στη Θεσσαλονίκη με επιρροές από Έδεσσα, Καβάλα, Ξάνθη.
Η πίτα αποτελούσε πάντα καθημερινό κομμάτι της διατροφής της οικογένειας.
Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει τις δικές της πίτες – γλυκές και αλμυρές – όπως γαλατόπιτα, κολοκυθόπιτα, τυρόπιτα, κιμαδόπιτα, κοτόπιτα, χορτόπιτες και μερικές ακόμη με φρέσκα υλικά, ελαιόλαδο από τη μεσσηνιακή Μάνη και χειροποίητο φύλλο. Πριν ένα χρόνο περίπου πειραματίστηκε με φύλλο με αλεύρι κάνναβης! Δε θα σας πω ότι με ενθουσίασε όσο το κανονικό, αλλά ήταν κάτι ιδιαίτερο.
Πολύ πρόσφατα
παρουσίασε τις νέες της σούπες με γεύσεις κατότο ginger, κολοκύθα ginger (δοκίμασα και τις δύο και ήταν πολύ καλές), πράσο, παντζάρι, σελινόριζα, που πωλούνται έτοιμες κατεψυγμένες κι εσείς μόνο τις ζεσταίνετε!
Επίσης μόλις κυκλοφόρησαν και δεν είναι καν στον κατάλογο οι μπάρες και τα σπιτικά cookies της.
Όσο για τα Χριστούγεννα ετοιμάζει εκπληκτικές μπουκιές κουραμπιέ!! Λιώνουν στο στόμα και μοσχοβολούν φρέσκο βούτυρο!
Τις πίτες της, θα βρείτε στο εργαστήριό της στο Ν. Ψυχικό, Τριανταφυλλίδη 22 και στο Κολωνάκι, στον πεζόδρομο της Μηλιώνη στον αριθμό 1 , κατεψυγμένες και έτοιμες για ψήσιμο!
Προμηθεύει και αρκετά deli-shops! Καλέστε για να ενημερωθείτε που θα τις βρείτε κοντά στην περιοχή σας και αν είστε επαγγελματίας οι πίτες της δεν πρέπει να λείπουν από το κατάστημά σας. Θα γίνουν ανάρπαστες από τους πελάτες σας!

Ωράριο λειτουργίας καθημερινές 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ. και Σάββατο 10.00 π.μ. – 15.30 μ.μ.

Τηλ. 213 0416420 – Ψυχικό
Τηλ. 210 3645490 – Κολωνάκι