Καπνιστό συκώτι σολομού από την G-Fish Γεροντίδη

Τα προϊόντα της εταιρείας G-Fish τα γνωρίζω και τα εμπιστεύομαι χρόνια!
Αλλά αυτό το νέο προϊόν που δοκίμασα στην Expotrof απογείωσε τη γεύση μου.. το μοναδικό καπνιστό συκώτι σολομού σε ελαιόλαδο είναι ΤΟ Προϊόν!
Θα κάνει πάταγο στην αγορά.. ήδη οι σεφ το έχουν αγκαλιάσει και το αναζητούν.
Η γεύση του πλούσια και γεμάτη σ’αφήνει να το φαντάζεσαι με διάφορους συνδυασμούς υλικών.. από ένα απλό ντιπ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, συνοδευόμενο από ένα γλυκό chutney σύκου ή κρεμμυδιού ή σε μια σαλάτα με ένα ελαφρύ dressing.. ακόμη ακόμη σε ως το κορυφαίο υλικό σε focaccia. Ή μήπως σε μια μείξη με Μοσχάτο Λήμνου, καρύδια και λίγο βούτυρο, που θα δώσει ένα εξαιρετικό πατέ;