“Ελβις Καλλιτεχνικόν Ψητοπωλείο” – Το κορυφαίο σουβλάκι του Κεραμεικού απέκτησε αδερφάκι στο Παγκράτι!

Πηγή φωτο: Athens Voice – Άρθρο Μαρτίου 2017

Μεσοτοιχία με το Chelsea στο Παγκράτι, στην πλατεία Πλαστήρα, άνοιξε πέρυσι το καλοκαίρι.
Χώρος λιτός με πάγκους κοπής κρέατος αντί για τραπέζια και ενώ απολαμβάνεις το καλαμάκι σου, ο Elvis Presley είναι παντού γύρω σου. Αν αναρωτιέστε που κολλάει ο Elvis με τα σουβλάκια, η ιστορία έχει ως εξής: οι ιδιοκτήτες είχαν ανοίξει πριν έξι χρόνια ένα μπαράκι στον Κεραμεικό, το “Κεραμείον” που συνόρευε με ένα κρεοπωλείο με το όνομα “Elvis”. Σ’αυτό το χώρο, ο Βαγγέλης κι ο Σπύρος άνοιξαν ψητοπωλείο κρατώντας το όνομά του. Και στη συνέχεια γνωρίστηκαν με τον ιδιοκτήτη του Chelsea κι άνοιξαν το αδερφάκι του μαγαζιού στη hot γειτονιά του Παγκρατίου.
Η επιτυχία του μαγαζιού οφείλεται στις άριστες πρώτες ύλες και στην αυθεντικότητα των ιδιοκτητών. Τις καθημερινές μένουν ανοιχτά ως τις 3 και Παρασκευές και Σάββατα ως τις 5.00 τα ξημερώματα.
Όποιος γνωρίζει τον “Elvis”, ξέρει καλά ότι εδώ δεν θα βρει τυλιχτό σουβλάκι αλλά όλων των ειδών τα καλαμάκια.. χοιρινό, κεμπάπ, λουκάνικο με ωραίο ζυμωτό ψωμάκι, πίτες λευκές, σικάλεως ή καλαμποκιού και πατάτες φρεσκοκομμένες στο χέρι (γίνομαι έξαλλη με την προκάτ πατάτα όσο καλή κι αν είναι ποιοτικώς) χωρίς extra χρέωση στη μερίδα. Μη χάσετε τη φοβερή πανσέτα που την αποκαλούν “πελαγίσια” και το λέω εγώ που δεν μ’αρέσει καθόλου η πανσέτα.
Τα σουβλάκια δεν έχουν λίπος και δεν καλύπτουν με διάφορες σάλτσες τη γεύση των κρεατικών τους. Τζατζίκι και διάφορες sauce λείπουν από το μαγαζί.

Πηγή φωτο: Athens Voice – Άρθρο Μαρτίου 2017

Όσο περιμένεις σε κερνάνε ρακή και το καλαμάκι τιμολογείται €1,50!
Μήπως θα άξιζε μια βόλτα στο Παγκράτι ή στον Κεραμεικό??

Πλαταιών 29, Κεραμεικός – Τηλ. 210 3455836
Αρχιμήδους 3, Πλατεία Πλαστήρα – Τηλ. 210 7566066